Röster från nätverken

Under våren 2021 startade vi upp nischade professionella nätverk för deltagarna i Ett kompetenslyft för Sverige. Ett värdefullt forum för erfarenhetsutbyte och lärande kring olika teman och utmaningar.

Tre nätverk har etablerats med chefer och ledare från våra deltagande företag – ett för produktion, ett för underhåll och ett för företagsledning och HR.

Så här säger några av deltagarna inom produktion och underhåll:

”Jag ville få nya kontakter och höra hur det fungerar på andra ställen – och det är check på båda.”
– Deltagare i produktionsnätverket

”Mycket bra diskussioner, både högt och lågt.”
– Deltagare i produktionsnätverket

”Jag tycker det är ett väldigt givande forum. Jag hade tyckt det var excellent om vi även kunde träffas fysiskt.”
– Deltagare i underhållsnätverket

Nätverk för ledare och HR

Vi har också kommit igång med träffar för personer i ledande position och HR. På den senaste träffen, den 8 november, kunde deltagarna träffas fysiskt och diskutera frågor kopplat till förändringsledning. Gruppen pratade mycket om hur man bygger effektiva team och hur kulturen påverkar individerna. Nästa träff äger rum den 7 mars och då kommer deltagarna få öva på att använda ett coachande förhållningssätt.

Vill du också vara med på nätverksträffarna?

Du som jobbar på ett företag som deltar i Ett kompetenslyft för Sverige kan bli en del av våra nischade nätverk. Kontakta projektledare Emma Linnman för mer information.

Bild på Emma Linnman;

Emma Linnman