Regional utvecklingsstrategi 2030

Årskonferens för ett livskraftigt Västmanland

Den 2 september 2022 bjuder vi in till en konferens där vi tillsammans med några av länets aktörer kommer berätta mer om länets utveckling.

Om konferensen

Vår regionala utvecklingsstrategi för ett livskraftigt Västmanland har nu varit aktiv i två år. Under årskonferensen kommer vi att berätta om hur arbetet med den regionala utvecklingsstrategin har gått, hur vi samarbetar inom länet och vilka satsningar som har gjorts både regionalt och lokalt.

Dag: fredag 2 september 2022
Tid: 09.30-12.00
Plats: Välj mellan att delta på plats eller digitalt.

Anmäl dig redan nu!

Anmälan: Årskonferens för ett livskraftigt Västmanland